”Tack Sara! Du är lyhörd,engagerad och trygg. Jag tycker speciellt om ditt mer aktiva förhållningssätt ,jag tycker har fått de verktyg mm som hjälper mig att hitta nya synvinklar på problem jag haft .Jag är mycket nöjd! "/Margaretha B (sep 2019)

"Jag har ju fått verktyg för hur jag ska lägga upp studierna (det gäller ju bara att jag ska upprätthålla strategin och inte skena iväg) och flertalet ögonöppnare om situation och mående." /Emmelie.T (nov 2019)

"Vill bara tacka för alla kloka råd och tips jag fått i hur jag ska klara av att hantera vardagliga utmaningar!" / M.J ​​​​​​​(nov 2019)

”Sara du har hjälp mig att våga ta mig själv på allvar och inte skämmas för saker. Det känns tryggt att öppna sig för dig” Jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta hålla kontakten och ses igen då du är en magisk terapeut och människa som har gjort underverk med lilla mig. Massa kramar och tacksamhet ."/ P.A (feb 2020)

"Du är en helt fantastisk coach! ❤️ Med sån värme och engagemang har du fått mig att inse väldigt viktiga saker kring träning, mat och synen på mig själv". /Lovisa.L (april 2020)